Resipi Telur Bungkus

Blog wallpaper keren!

Resipi Telur Bungkus. Kesedapan telur bungkus sangat bergantung kepada isi dalam yang berupa sayur dan ayam cincang tersebut. Bila bercakap mengenai resepi telur bungkus banyak pengalaman yang tak seronok bila order di kedai makan.

Pin On Resepi Telur
Pin On Resepi Telur from www.pinterest.com

Masakan ini sebenarnya adalah telur yang diisikan dengan isi ayam dan juga sayuran sebelum dibalut. 2 biji telur 250 g isi ayam dipotong dadu 150 g sayur campur mix veggie 7 ulas bawang merah dikisar 1 ulas bawang putih dikisar 2 sudu besar cili kisar 1 sudu besar sos cili. Letakkan Inti- Bila telur dah separuh masak ambil inti yang telah siap dan letak di atas telur tadi.

Kami akan cuba masak Resepi Telur Bungkus Azie Kitchen ini sudah pasti enak kesabaran dan kesempurnaan diperlukan nak buat Resepi Telur Bungkus Azie Kitchen di sini telah diwarisi secara turun-temurun bahkan dimasak menggunakan cara tradisi masakan kegemaran saya dan keluarga dan boleh dikatakan masakan kesukaan semua.

Kalau ke kedai makan menu ni antara yang paling banyak dipesan pelanggan. Asyik ayam ikan daging jer sekali sekala makan telur pulak. Masak telur macam buat telur dadarLenggangkan sedikit kuali untuk buat telur yang nipis. Masakan ini sebenarnya adalah telur yang diisikan dengan isi ayam dan juga sayuran sebelum dibalut.