Resipi Makanan Berpantang

Blog wallpaper keren!

Banner

Resipi Makanan Berpantang. Yang mana mak-mak berpantang pun boleh mencubanya. FB Resepi Makanan Pantang 12 - SERUNDING HALIA IKAN BILIS.

Makanan Orang Berpantang Resepi Berpantang Resipi Berpantang Resepi Pantang Resipi Pantang Resei Makanan Berpantang Resipi Makanan Berpan Makanan Malaysia
Makanan Orang Berpantang Resepi Berpantang Resipi Berpantang Resepi Pantang Resipi Pantang Resei Makanan Berpantang Resipi Makanan Berpan Makanan Malaysia from id.pinterest.com

Melihat set makanan orang berpantang yang telah ditempuhinya selama 40 hari setiap hidangan ini memang nampak lazat dan menyelerakan. Sepanjang tempoh itu para ibu mesti memakan makanan yang dapat memberikan mereka. Pantang SUP AYAM Sup ayam hendaklah direbus hanya dengan rempah tumis lada hitam garam dan halia yang banyak.

Semoga perkongsian lauk pantang ini dapat memudahkan lagi urusan anda semasa berpantang di rumah.

Mana taknya bukan semua makanan boleh dimakan kerana dikhuatiri akan melambatkan proses penyembuhan selepas bersalin. Alhamdulillah akhirnya terkumpul juga 40 resepi makanan ketika berpantangAda juga 8 resepi minuman yang sesuai untuk ibu-ibu selepas bersalin amalkanSemoga memberi manfaat dan membantu ibu-ibu menjalani sesi berpantang dengan lebih berseleraSelamat mencuba. 2 Siakap Stim Limau. Para ibu harus tahu antara makanan dan minuman yang disyorkan dan tidak disyorkan untuk dimakan.

Banner