Resipi Kek Pelangi

Blog wallpaper keren!

Resipi Kek Pelangi. Cara menyediakannya memang tidak terlalu susah namun tidak senang juga. Jika keliru mengolahnya maka hasilnya akan hambar dan bahkan tidak sedap.

Pelangi Cheese Lapis Layer Cake Recipes Cake Recepies Cake Recipes
Pelangi Cheese Lapis Layer Cake Recipes Cake Recepies Cake Recipes from www.pinterest.com

Tapi yang nyata kek ni sedap lembut dan gebu selain mudah disediakanSelain tu jangan terkejut tengok lapisan kek saya nipis je berbanding kak Hasue sebab saya dah bahagikan adunan lapisan kek kepada 7 warnaApapun tq buat Sweet4ever MYR yang sudi berkongsi resepi kek spannya dan kak HaSue yang telah meneruskan idea menjadikan kek span ini untuk dijadikan Kek Pelangi. Resepi Kek Pelangi Karamel. Kek pelangi berkaramel dan penuh krim sangat menyelerakan.

Itulah kelebihan kek orang lama.

Rasanya tak terlalu manis dan nice je bila dimakan. Dan rasanya in sha Allah tidak mengecewakan. Cara Penyediaan Resepi Kek Pelangi Bakar atau Kukus ini. Kos untuk buat dia pun rendah jesesuai bg mereka yang nak buat business.