resipi Ayam

Blog wallpaper keren!

resipi Ayam. Dalam kuali sama masukkan bawang merah halia. Masakan berbahan asas ayam memang selalu digemari.

Cara Cara Buat Ayam Goreng Berempah Rangup Resipi Asli Dari Peniaga Nasi Ayam Berempah Sendiri Rasa Ayam Goreng Resep Ayam Resep Masakan
Cara Cara Buat Ayam Goreng Berempah Rangup Resipi Asli Dari Peniaga Nasi Ayam Berempah Sendiri Rasa Ayam Goreng Resep Ayam Resep Masakan from www.pinterest.com

Jadi untuk artikel kali ini kami himpunkan sehingga 15 koleksi Resepi ayam yang boleh anda cuba masak tidak kira samaada untuk sarapan pagi makan tengahari ataupun makan malam. Ayam Goreng Honey Butter Ala Korea. Lihat juga resipi-resipi untuk Sup Kaki Ayam.

Menggunakan pelbagai rempah ratus seperti jintan putih jintan manis serbuk ketumbar dan pelbagai lagi bahan wangi anda pasti dapat menghasilkan ayam goreng yang sangat rangup dan lazat.

3 batang serai yang besar 3 sb cili kering kisar cili boh lebih kurang ikut citarasa 2 sb serbuk kari daging. Sangat berbaloi mencuba resepi ini walaupun nampak sukar dan munggunakan bahan yang banyak. Heat oil in a large wok or skillet over medium-high heat. Resepi ayam ini khas untuk anda yang gilakan ayam goreng.